Пета седница Управног одбора одржаће ће се у Неготину 03. фебруара 2017. године са почетком у 17:30 сати у хали спортова Неготин. Позив са дневним редом као и материјал доставиће се електронским путем члановима УОРС Бор.
Пета седница УОРС Бор

Састанак са председником РС Србије господином Божидаром Ђурковићем биће одржан 30. децембра 2016. године у Бору са почетком у 14:30 сати. Циљ састанка је прекретница српског рукомета, тј. рукомета у Борском и Зајечарском округу.
Позив за састанак - Бор

ДЧетврта седница управног одбора рукометног савеза Борског округа одржаће се у петак 16.12.2016. године

Да ли сте размишљали да постанете можда рукометни судија, сада је прилика да то учиниш.
Дођите и пробајте, све ово ништа не кошта.
Добро дошли. Видимо се на курсу.
Курс нових судија

У Београду се од 25. до 27. овог месеца одржава сајам спортова, поѕивамо све заинтересоване клубове и рукометне раднике, тренере и судије да посете и поделе искуства једног од најтрофејнијег спорта у нашој земљи.
Позив за сајам спорта 2016

Управни одбор рукометног савеза Борског округа подсећа све своје организације на одлуку и обавезе око изборних активности 2016. године
Позив
Избори одлука РСБО
Избори упитник РСБО
Избори овлашћење РСБО

Председник Небојша Манић заказује 5-ту седницу Управног одбора Рукометног савеза Борског округа за четвртак 27.02.2014.године у Мајданпеку. Позив за седницу биће накнадно достављен члановима Управног одбора.

Поштовани ветеранке и ветерани рукометног спорта Бора. Обавештавамо Вас да је окупљање и одигравање ревијалних утакмица поводом обележавања 60 година рукомета у нашем граду у суботу 22.02.2014. год. у 15:30 сати. Заједничко дружење ће се одржати у ресторану "Медаља" од 20:00 сати.

У суботу 01.02.2014.године ОРК Бор у сарадњи са РС Бор, организује рукометни турнир за мушке екипе Борски дани рукомета
Распоред са сатницом дани рукомета